Γνώρισε την Τέχνη της Αποτελεσματικής Επικοινωνίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Γνώρισε την Τέχνη της Αποτελεσματικής Επικοινωνίας
Παρ, 05 Απρ. 2024 11:15
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας παρουσιάζει ένα νέο εργαστήριο με θέμα "Η τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας", με στόχο να ενδυναμώσει και να εκπαιδεύσει άτομα που θέλουν να εξελιχθούν σε αυτό το τομέα.
 
Το εργαστήριο αυτό σκοπεύει να αναπτύξει τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες των συμμετεχόντων σε θέματα επικοινωνίας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η επικοινωνία αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές δεξιότητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας.
 
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί με τη καθοδήγηση της Τατιάνας Λούτσιου η οποία εργάζεται ως σύμβουλος και εκπαιδεύτρια προσωπικής ανάπτυξης σε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παροχής ελεγκτικών και άλλων συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ευρύ φάσμα οργανισμών.
 
Πληροφορίες & Εγγραφές:
Ημερομηνία: 17 Απριλίου 2024
Ώρα: 17:30 - 19:00
Τοποθεσία: ΚΕΕΑΕΔ, Οδός Τρικούπη 131
Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική
Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22797828 / 850 ή Email: polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy
Ελάτε να μάθουμε μαζί και να εξελίξουμε τις δεξιότητές μας στον κόσμο της επικοινωνίας!
 
Το έργο Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση - ΚΕΕΑΕΔ υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021 – 2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ. Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας, Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.
A couple of logos with a bird and a laurel wreath

Description automatically generated with medium confidence
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας