Επίσκεψη εκπροσώπων της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Επίσκεψη εκπροσώπων της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπα
Παρ, 19 Απρ. 2024 09:40
Ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG REGIO) Nicola De Michelis, λειτουργοί της, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Πολιτικής Συνοχής και Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου της ΕΕ Ανθή Φιλιππίδου και λειτουργούς της, επισκέφθηκαν σήμερα τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διαχείρισης και Ελέγχου Έξυπνης Πόλης, την παλιά Δημοτική Αγορά, όπου στεγάζεται το Κέντρο Αριστείας Cyens και το έργο ανάπλασης του χώρου του παλιού ΓΣΠ στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης επισκόπησης (Annual Review Meeting) για το Πρόγραμμα «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027». Τον κ. De Michelis υποδέχτηκε η Δημοτική Γραμματέας Μύρια Πηλακούτα.
 
Οι εκπρόσωποι ξεναγήθηκαν από την Υπεύθυνη του έργου Smart Nicosia Νάντια Λορτζιέ στο Κέντρο Διαχείρισης και Ελέγχου Έξυπνης Πόλης, από τον αρχιτέκτονα Γιώργο Τσαγγαρίδη και τη συντονίστρια του έργου RISE Teaming for Excellence Χάρις Θεοχάρους στην παλιά Δημοτική Αγορά. Η Προϊστάμενη του Ενιαίου Ρυθμιστικού Σχεδίου Λευκωσίας και συντονίστρια του έργου Αθηνά Παπαδοπούλου και ο αρχιτέκτονας και εκπρόσωπος της κοινοπραξίας των αρχιτεκτόνων του έργου Γρηγόρης Πατσαλοσαββής ξενάγησαν τους εκπροσώπους στο έργο ανάπλασης του χώρου του παλιού ΓΣΠ.   
 
Τα έργα αυτά υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ.