Κατασκευαστικές εργασίες της ΑΗΚ στις οδούς Σαπφούς και Αρχαγγέλου Μιχαήλ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Κατασκευαστικές εργασίες της ΑΗΚ στις οδούς Σαπφούς και Αρχαγγέλου Μιχαήλ
Παρ, 19 Απρ. 2024 11:17
Κατασκευαστικές εργασίες της ΑΗΚ στις οδούς Σαπφούς και Αρχαγγέλου Μιχαήλ
 
Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι τμήμα (περίπου 170 μέτρων) της οδού Σαπφούς στην εντός των τειχών Λευκωσία, από τη συμβολή της με την οδό Σόλωνος μέχρι και μέρους του τεμαχίου με αρ.66, θα παραμείνει κλειστό για τα οχήματα τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 από τις 7:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι λόγω κατασκευαστικών εργασιών που θα διεξάγει η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου. Το υπόλοιπο τμήμα της οδού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αισχύλου θα λειτουργεί σαν αμφίδρομο αδιέξοδο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της οδού.
 
Επίσης, τμήμα της οδού Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Εντός των Τειχών Λευκωσία, από τη συμβολή της με την οδό Αισχύλου μέχρι και το τεμάχιο με αρ.22, θα παραμείνει κλειστό για τα οχήματα την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 από τις 7:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι λόγω κατασκευαστικών εργασιών που θα διεξάγει η ΑΗΚ. Το υπόλοιπο τμήμα της οδού μέχρι τη συμβολή της με την Σόλωνος θα λειτουργεί σαν αμφίδρομο αδιέξοδο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της οδού.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.