Το Ταξίδι της Επιχείρησης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Το Ταξίδι της Επιχείρησης
Πεμ, 25 Απρ. 2024 09:15
  1. Κάνω τις Ιδέες μου πράξη και «βγάζω» το προϊόν μου στην αγορά 
  2. Η διαδρομή του πελάτη 
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας συνεχίζει να πρωτοπορεί καλλιεργώντας τις επιχειρηματικές δεξιότητες και την κουλτούρα της επιχειρηματικότητας.  

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Το Ταξίδι της Επιχείρησης» που χωρίζεται σε δύο μέρη.  

Κάνω τις ιδέες μου πράξη και «βγάζω» το προϊόν μου στην αγορά είναι σχεδιασμένο να σας βοηθήσει πρακτικά, ώστε η ιδέα σας να γίνει ανταγωνιστικό προϊόν/υπηρεσία για να βγει στην αγορά και να αποκτήσετε μια κερδοφόρο επιχείρηση. 
Θα εστιάσουμε στην κατανόηση των αναγκών   για να εντοπίσουμε διάφορες λύσεις που μπορεί να προκύψουν από διαφορετικές προκλήσεις.  

Θα σας καθοδηγήσουμε ώστε να παρατηρείτε προσεκτικά και να συγκεντρώνετε πληροφορίες που πυροδοτούν καινοτόμες ιδέες. Θα μάθετε την τέχνη της ενσυναίσθησης, βάζοντας τον εαυτό σας στη θέση των άλλων για να σχεδιάζετε πιο ουσιαστικές λύσεις. Παρακολουθώντας τις προκλήσεις από διαφορετικές γωνίες, θα σας δείξουμε πώς να αναδιατυπώνετε τα προβλήματα σε νέες ευκαιρίες. 

Ενώ την επόμενη μέρα θα δείτε τη διαδρομή του πελάτη, ένα σχεδιασμένο εργαστήρι που στόχο έχει να σας παρέχει μια βαθιά κατανόηση της εμπειρίας του πελάτη, καθοδηγώντας τους συμμετέχοντες στη δημιουργία ενός λεπτομερούς χάρτη που αντανακλά την διαδρομή του πελάτη σας. Αυτή η διαδικασία είναι θεμελιώδης για οποιοδήποτε στοχεύει να ανταποκριθεί και να υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών σε κάθε σημείο επαφής και να διακριθεί σε μια ανταγωνιστική αγορά. 
Το εργαστήριο είναι διαδραστικό, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εργαστείτε άμεσα για την εφαρμογή όσων έχετε μάθει σε σενάρια πραγματικής ζωής.  

Είναι μια ευκαιρία να δείτε πώς οι δημιουργικές στρατηγικές μπορούν να ταιριάζουν στο δικό σας περιβάλλον εργασίας. 

Πληροφορίες & Εγγραφές: 
Ημερομηνία: 29 και 30 Απριλίου 2024 
Ώρα: 11:00 - 16:00 
Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική 
Τόπος: ΚΕΕΑΕΔ, oδός Τρικούπη 131 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22797828 / 850 ή
Email:polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy  
 
Δηλώσετε συμμετοχή στον πιο κάτω  σύνδεσμο: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgcCyM5IAKW7fg8XGAJugXyqRBtOZRiyK7gL4jdpAVLXKv4A/viewform?usp=sf_link 
 
Υλοποιείται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας. 

Από το Δεκέμβριο 2022, το Έργο «Solidarity Network Nicosia in Action» συγχρηματοδοτείται από τους Χρηματοδοτικούς Μηχανισμούς ΕΟΧ/Νορβηγίας (85%) και από την Κυπριακή Δημοκρατία (15%) στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2014-2021. 
 
 A black and white logo

Description automatically generated
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας