Εισαγωγή στις Γαλάζιες Δεξιότητες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Εισαγωγή στις Γαλάζιες Δεξιότητες
Τετ, 08 Μαϊ. 2024 08:45
  • Παρουσίαση Προγραμμάτων στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας
Το Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια εισαγωγική συνάντηση στα προγράμματα κατάρτισης που σχετίζονται με τη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της της συνάντησης οι δημότες Λευκωσίας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επερχόμενα προγράμματα κατάρτισης στο τομέα των γαλάζιων επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Αυτά τα προγράμματα προσφέρονται δωρεάν και απευθύνονται σε όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επιπλέον, παρέχονται επιδοτήσεις σε άνεργους συμπολίτες και πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.
 
Γαλάζια επαγγέλματα/ενδιαφέροντα αφορούν τα επαγγέλματα ή άλλα ενδιαφέροντα που σχετίζονται με τη θάλασσα. Παραδείγματα αυτών είναι οι ψαράδες, οι δύτες, οι θαλάσσιοι βιολόγοι, οι ωκεανογράφοι, οι περιβαλλοντολόγοι, οι ναυτικοί, οι καπετάνιοι, οι μηχανικοί πλοίων, καθώς και άλλοι επαγγελματίες που συνδέονται με την αειφόρο ανάπτυξη των επιστημών των ωκεανών.
 
Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν για ευκαιρίες στο τομέα τις θάλασσα και έπειτα να λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση για να μεταβούν ή να γίνουν πιο ενεργοί/ες σε αυτούς τους τομείς.

  • Μέρα: 16 Μαΐου 2024
  • Ώρα: 17:30 - 19:00
  • Χώρος: ΚΕΕΑΕΔ, Οδός Τρικούπη 131
  • Γλώσσα: Ελληνική
Για πληροφορίες καλέστε στο 22797828 / 850  ή στείλτε E-mail στο: polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy
 
Για εγγραφή, συμπληρώστε τη φόρμα στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLE7jFevCtZXHEQeijcW2NbVvPn9FB9t5XXRP3FEFLmL0HIw/viewform?usp=sf_link
 
Ελάτε να μάθουμε μαζί και να εξελίξουμε τις δεξιότητές μας.
 
Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
 
Το έργο Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση - ΚΕΕΑΕΔ υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021 – 2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ».
A couple of logos with a bird and a laurel wreath

Description automatically generated with medium confidence

 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας