Κυρ, 11 Φεβ. 2024
16:00
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
To Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας… που δεν τελειώνει, παρουσιάζει τη διαδραστική, οικογενειακή συναυλία «Let’s Music» με τη Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου - Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σε καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση του Δρος Γιάννη Μυράλη.

Η συναυλία - πάρτι χαρακτηρίζεται από την αλληλεπίδραση μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μέσα από την παρουσίαση ενός ποικίλου ρεπερτορίου από ελληνική, κινηματογραφική και κλασική μουσική, καθώς και από συναυλιακά εμβατήρια, ροκ, λάτιν, τζαζ και ποπ μουσική. Στόχος της συναυλίας να δώσει την ευκαιρία στο κοινό του φεστιβάλ να γνωρίσει σημαντικές, αλλά και ασήμαντες πληροφορίες για τα πνευστά και κρουστά όργανα, τους συνθέτες, καθώς και για το σύνολο πνευστών που αποτελούν μια συμφωνική μπάντα.

Περισσότεροι από 35 μουσικοί διαφόρων ηλικιών θα παρουσιάσουν αγαπημένα κομμάτια από συνθέτες όπως τους Strauss, Beethoven, Shostakovich, Morricone, ΑΒΒΑ, Βαγγέλη Παπαθανασίου, Μάνου Χατζιδάκι και άλλα.

Ταυτότητα του Φεστιβάλ Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λευκωσίας και η Nicosia For Art, και αποτελεί μέρος των δράσεων της Λευκωσίας για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2030. Το Φεστιβάλ παρουσιάζει η εταιρεία ECOMMBX. Αργυρός χορηγός φεστιβάλ: Cyprus Public Transport Χάλκινος χορηγός φεστιβάλ: Πρεσβεία της Ισπανίας στην Κύπρο, Deloitte Legal Χορηγός φιλοξενίας: The Classic Hotel