Το Δημοτικό Συμβούλιο καθόρισε νέα τέλη σε χώρους στάθμευσης προς €2

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Το Δημοτικό Συμβούλιο καθόρισε νέα τέλη σε χώρους στάθμευσης προς €2
Παρ, 24 Ιαν. 2014 10:00
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο καθόρισε νέα τέλη σε χώρους στάθμευσης προς €2
  • Δελτία Στάθμευσης για εργαζόμενους στην εκτός των τειχών πόλη προς €40 το μήνα
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για εξυπηρέτηση των δημοτών σε θέματα στάθμευσης αποφάσισε να προχωρήσει στον καθορισμό σταθερού τέλους στάθμευσης προς €2 για κάθε 12 ώρες στους νέους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης που λειτουργούν στην οδό Σιμωνίδου (Ενορία Αγίου Αντωνίου), στη γωνία των οδών Αλάσιας, Ζήνωνος Σώζου και Αγαπήνορος (Ενορία Αγίων Ομολογητών).

Η εφαρμογή των τελών στάθμευσης στους χώρους αυτούς αναμένεται να εφαρμοστεί στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Με τη δημιουργία των νέων χώρων στάθμευσης δημιουργούνται ακόμη 110 θέσεις στάθμευσης συνολικά, ενώ το νέο μειωμένο τέλος καθορίστηκε με στόχο να βοηθήσει τους δημότες να εξυπηρετούνται καλύτερα σε οργανωμένους χώρους και να μην αφήνουν τα οχήματα τους στο δρόμο και μάλιστα σε σημεία που παρεμποδίζουν την ασφαλή διακίνηση πεζών και οχημάτων.

Πληροφορεί επίσης τους εργαζόμενους των πιο πάνω περιοχών ότι αποφασίστηκε να προχωρήσει στη διάθεση μηνιαίων δελτίων στάθμευσης προς €40.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της εντός των τειχών πόλης αποφασίστηκε όπως το ποσό των δελτίων στάθμευσης για τη στάθμευση οχημάτων στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Ποδοκάταρο (Άνοιγμα Κολοκάση) μόνο μειωθεί στα €20 (από €30).

Η έκδοση των πιο πάνω δελτίων στάθμευσης θα μπορεί να γίνεται από τις 24 Ιανουαρίου 2014 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Τμήμα των Τροχονόμων προσκομίζοντας βεβαίωση από τον εργοδότη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να αποτείνεται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη στο τηλέφωνο 22 797 007 και στο Τμήμα Τροχονόμων στο τηλέφωνο  22 797 118.