Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας: «Συμφιλίωση με τον εαυτό και Απελευθέρωση από το άγχος»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας: «Συμφιλίωση με τον εαυτό και Απελευθέρωση από το άγχος»
Δευ, 03 Φεβ. 2014 14:00
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του «Συμβουλευτικού Κέντρου» ανακοινώνει τη διεξαγωγή βιωματικού εργαστηρίου Biodanza με θέμα: «Συμφιλίωση με τον εαυτό και Απελευθέρωση από το άγχος»
 
Έναρξη: Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014, 18:00-19:30
Συναντήσεις : 6, 13, 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου 2014 (συνεχόμενες)
Η πρόταση μας μέσα από τα εβδομαδιαία σεμινάρια της Biodanza, είναι να διοχετεύσουμε το άγχος της καθημερινότητας και του τρόπου ζωή μας με αποτελεσματικό τρόπο ώστε,  να μπορέσουμε να ζήσουμε με ηρεμία με τον εαυτό μας και τους άλλους. Μέσα  από την προσεκτικά  επιλεγμένη  μουσική, η οποία πάντοτε μας προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα, την κίνηση η οποία απελευθερώνει τις  εντάσεις, ερχόμαστε σε επαφή με  συναισθήματα που μπορεί στην καθημερινότητα να  αγνοούμε ή απλά δεν παρατηρούμε, βοηθώντας μας με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσουμε καλύτερη σχέση  με τον εαυτό μας αλλά και με τους άλλους γύρω μας.
 
Η Biodanza συγκεντρώνεται στην ενδυνάμωση του υγιές μέρους του εαυτού μας, βοηθώντας μας να  ξεπεράσουμε είτε σωματικές, είτε ψυχολογικές δυσκολίες.  Είναι ένα κοινωνικό σύστημα. Δηλαδή  βασίζεται στην ποιοτική επικοινωνία με τους άλλους, και μας οδηγεί, στην επίλυση διαφόρων συγκρούσεων στο περιβάλλον μας ή στο κοινωνικό σύστημα στο οποίο ζούμε και κατά συνέπεια βάζουμε ένα βοτσαλάκι στην καλλιέργεια της ειρηνικής συμβίωσης μεταξύ των ανθρώπων. Είναι ένα από τα πιο όμορφα βιωματικά συστήματα που μας βοηθά όχι μόνο να ξεπεράσουμε αλλά και  να δημιουργήσουμε  καλύτερες συνθήκες για μας και για τους άλλους.
 
Εκπαιδεύτρια: Ελευθερία Χρίστου, Yoga και Biodanza Instructor-Σύμβουλος νευρογλωσσικού προγραμματισμού
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν
Χώρος υλοποίησης: «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας»,
Αγ. Ανδρέα 7, 1040 Λευκωσία.
Για συμμετοχές τηλεφωνήστε: 22797865, 22797868
email: polidinamo2@nicosiamunicipality.org.cy

Αριθμός θέσεων περιορισμένος
Θα παρέχεται δωρεάν φύλαξη παιδιών ηλικίας άνω των 5 ετών μετά από
ενημέρωση/διευθέτηση
 
Συμβουλευτικό Κέντρο και Ανοιχτό Σχολείο Λευκωσίας
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας