Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσε ο Α.Μ. Αρχιεπίσκοπος Κ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσε ο Α.Μ. Αρχιεπίσκοπος Κ
Τετ, 26 Μαρ. 2014 16:00
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσε ο Α.Μ. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄ στους θρησκευτικούς ηγέτες της Κύπρου και την ειδική εκπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο και επικεφαλής της UNFICYP Lisa Buttenheim την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014.
 
Είναι η πρώτη φορά που ο Τουρκοκύπριος Μουφτής Δρ. Talip Ataly, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΒΚΑΦ Δρ. Ibrahim Benter, ο Αρχιεπίσκοπος των Μαρωνιτών Joseph Soueif, ο Αρχιεπίσκοπος των Αρμενίων Varoujan Herkelian και ο Βικάριος της Καθολικής Εκκλησίας George Kraj προσκλήθηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου σε κοινή συνάντηση.
 
Η συνάντηση ήταν υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Σουηδίας, την οποία εκπροσώπησε η Sara Brandt – Hansen. Επίσης παρών ήταν ο Πρόεδρος των Θρησκευτικών Κοινωνικών Δημοκρατών της Σουηδίας και του Ιδρύματος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Σουηδία Peter Weiderud και την διευθύντρια του Γραφείου για τη θρησκευτική πρόοδο Salpy Eskidjian .