Εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Αστροναυτικής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Αστροναυτικής
Τρι, 08 Απρ. 2014 09:30
Ο Δήμος Λευκωσίας, ο Κυπρορωσικός Σύνδεσμος Φιλίας, το Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο και ο Κυπριακός Οργανισμός Εξερεύνησης του Διαστήματος διοργανώνουν εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα της Αστροναυτικής. 
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Απριλίου στις 11:00π.μ., δίπλα από το μνημείο του Πρώτου Κοσμοναύτη που ταξίδεψε στο διάστημα Γιούρι Γκαγκάριν, στο Δημόσιο Κήπο.
 
Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς οι Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης - Δήμαρχος Λευκωσίας, Στάνισλαβ Β Οσάντσιϊ - Πρέσβης Ρωσικής Ομοσπονδίας, Χάρης Θράσου - Πρόεδρος του Κυπρορωσικού Συνδέσμου Φιλίας, Γιώργος Δανός - Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Εξερεύνησης του Διαστήματος και Αλεξάντερ Βολκόβ - Ρώσος κοσμοναύτης που παρευρίσκεται στην Κύπρο για την εκδήλωση.   
 
Θα ακολουθήσει  καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλία από την Χορωδία του Δήμου Λευκωσίας υπό τη διεύθυνση του Κούλη Θεοδώρου, τη Φιλαρμονική και Χορωδία Νέων του Δήμου υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Χατζηλοΐζου και παιδικά καλλιτεχνικά συγκροτήματα της Λευκωσίας.
 
Καλείται το κοινό να παρευρεθεί στην εκδήλωση που γίνεται για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Μέρα Αστροναυτικής.