Ιδιαίτερη ικανοποίηση του Δήμου Λευκωσίας για την ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την πρ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Ιδιαίτερη ικανοποίηση του Δήμου Λευκωσίας για την ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την πρ
Τετ, 23 Μαρ. 2016 09:15
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ακούσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη να ανακοινώνει την προώθηση σημαντικών έργων πολιτισμού στην πρωτεύουσα κατά τη ψεσινή του ομιλία στην τελετή απονομής των Βραβείων Θεάτρου του ΘΟΚ.

Σημειώνουμε ιδιαίτερα την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να προχωρήσει στην αποκατάσταση του ιστορικού Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, στη χωροθέτηση της Κυπριακής Βιβλιοθήκης ώστε να προχωρήσει η ανέγερση της, στην κατακύρωση των προσφορών για την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών μετατροπής της ΣΠΕΛ σε εκθεσιακό χώρο της Κρατικής Πινακοθήκης και στην ολοκλήρωση της Στέγης Χορού Λευκωσίας.

Με την προώθηση των τεσσάρων σημαντικών έργων υποδομής, η πρωτεύουσα συνεχίζει να αναβαθμίζεται ως ο χώρος πολιτισμού του νησιού.

Από πλευράς του ο Δήμος Λευκωσίας θα κάνει ότι είναι δυνατό για την γρήγορη υλοποίηση των έργων προς όφελος των πολιτών της πόλης και την Κύπρο ολόκληρη.