Φιλοξενία παιδιών προγραμμάτων Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Φιλοξενία παιδιών προγραμμάτων Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστ
Τετ, 23 Μαρ. 2016 13:55
Το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου ΑΞΙΚ παρέθεσε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα πλαίσια της πρακτικής εξάσκησης των φοιτητών του, υπό τη καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας τους κυρίας Χριστίνας Γεωργιάδη, γεύμα στα παιδιά των προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας – Ουράνιο τόξο» και Δράση 1 «Μέτρα Ένταξης από Τοπικές Κοινότητες» τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016.

Εξήντα παιδιά μαζί με τις συνοδούς τους είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικιλία εξαιρετικών φαγητών και γλυκών, ιδιαίτερα φτιαγμένα για αυτά, σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό περιβάλλον. Τόσο οι φοιτητές, όσο και οι εκπαιδευτές υποδέχθηκαν, φιλοξένησαν και ψυχαγώγησαν τα παιδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το γεύμα πραγματοποιήθηκε υπό τη αιγίδα και στη παρουσία του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κύριου Γιάννη Γιαννάκη. Τη διοργάνωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΔΚΛ, δημοτική σύμβουλος κυρία Μέλια Αβραάμ, οι δημοτικοί σύμβουλοι κυρία Λεώνη Ορφανίδου και κύριος Νίκος Μαλέκκος καθώς και οι διευθύντριες του ΑΞΙΚ και του ΠΔΚΛ, κυρίες Εύη Σωτηρίου και Ρούλα Γεωργοπούλου. 

Στους σύντομους τους χαιρετισμούς ο κύριος Γιαννάκη και οι κυρίες Σωτηρίου και Αβραάμ έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία της εθελοντικής προσφοράς και της καλλιέργειας κατάλληλου πνεύματος ανάμεσα στους νέους και τα παιδιά. Η κυρία Αβραάμ, ευχαρίστησε θερμά, εκ μέρους του ΠΔΚΛ, τους συντελεστές της διοργάνωσης.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας