Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις λεωφόρους Ομήρου, Στασίνου και Ευαγόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις λεωφόρους Ομήρου, Στασίνου και Ευαγόρου
Πεμ, 24 Μαρ. 2016 15:20
Έργο: Ανάπλαση Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι στο πλαίσιο των εργασιών για την Ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα Χώρου θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη 29 Μαρτίου και Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στις λεωφόρους Ομήρου, Στασίνου και Ευαγόρου.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα αυτό θα παραμείνει μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Ομήρου, στο τμήμα της από την Πλατεία Σολωμού μέχρι τη λεωφόρο Ευαγόρου. Από τη λεωφόρο Ομήρου υποχρεωτικά τα οχήματα θα στρίβουν δεξιά προς τη λεωφόρο Ευαγόρου. Η διακίνηση των οχημάτων από τη λεωφόρο Ομήρου προς τη λεωφόρο Στασίνου δεν θα είναι δυνατή. Επίσης, στη λεωφόρο Στασίνου θα υπάρχει μια λωρίδα διακίνηση από την Τάφρο Ντ’ Αβίλα προς τη λεωφόρο Ευαγόρου.

Στα επηρεαζόμενα σημεία θα τοποθετηθούν καθοδηγητικές πινακίδες και σήματα τροχαίας για τη διευκόλυνση των πεζών και οδηγών, οι οποίοι παρακαλούνται να εφαρμόσουν με προσοχή.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην ασφαλή προσπέλαση του κοινού προς τα υποστατικά των λεωφόρων Ομήρου, Στασίνου και Ευαγόρου καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για τη γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο τηλ. 22797007 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση citizenservice@nicosiamunicipality.org.cy