Ολοκληρώνονται τα προσωρινά έργα κυκλοφοριακής ρύθμισης στη λεωφόρο Ομήρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Ολοκληρώνονται τα προσωρινά έργα κυκλοφοριακής ρύθμισης στη λεωφόρο Ομήρου
Τετ, 30 Μαρ. 2016 13:05
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας με ημερομηνία 24 Μαρτίου 2016 για τα έκτατα κυκλοφορικά μέτρα που λήφθηκαν στη λεωφόρο Ομήρου πληροφορείται το κοινό ότι οι εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας για τις ανάγκες της εργοστασιακής περίφραξης του Έργου της Πλατείας Ελευθερίας θα ολοκληρωθούν σήμερα τα απόγευμα, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αυτών θα δοθεί στην κυκλοφορία των οχημάτων η κίνηση τους από τη λεωφόρο Ομήρου προς τη λεωφόρο Στασίνου. Επιπρόσθετά θα εξακολουθήσουν να ισχύουν οι κινήσεις των οχημάτων από τη λεωφόρο Στασίνου προς την Ευαγόρου και από την Ομήρου προς τη λεωφόρο Ευαγόρου.

Σημειώνεται ότι έχουν ληφθεί επιπρόσθετα μέτρα ασφάλειας με ενίσχυση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης της διακίνησης από τη λεωφόρο Ομήρου προς τη Στασίνου.

Στα επηρεαζόμενα σημεία θα τοποθετηθούν καθοδηγητικές πινακίδες και σήματα τροχαίας για τη διευκόλυνση των πεζών και οδηγών, οι οποίοι παρακαλούνται να εφαρμόσουν με προσοχή.

Οι διευθετήσεις αυτές γίνονται για να παραχωρηθεί ο αναγκαίος χώρος στον εργολάβο για την υλοποίηση των εργασιών  του έργου της Πλατείας Ελευθερίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για τη γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της πόλης. Λυπούμαστε για την τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο τηλ. 22797007 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση citizenservice@nicosiamunicipality.org.cy