Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετέχει στην παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας ‘Let’s Do It Cyprus!’

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετέχει στην παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας ‘Let’s Do It Cyprus!’
Δευ, 04 Απρ. 2016 14:05
Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το ευρύ κοινό αναφορικά με τη συμμετοχή του στην 4η Παγκύπριας εμβέλειας εκστρατεία καθαρισμού Let’s Do It Cyprus! που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις 9:30π.μ., με αφετηρία το Δημοτικό Χώρο στάθμευσης Ντ’ Αβίλα η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 12:30μ.μ.

Η εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού “Let’s Do It Cyprus!”, «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα», πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Ιωάννας Παναγιώτου και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την προστασία και αειφόρο διατήρηση του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Στα πλαίσια της εν λόγω εκστρατείας καθαρισμού, το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Λευκωσίας διοργανώνει εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας στο ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της πρωτεύουσας, όπου καλούμαστε όλοι να συμμετάσχουμε προς ενίσχυση του βαθμού καθαριότητας στην πόλη μας.

Ως εκ τούτου, καλούνται όλα τα ενδιαφερόμενα οργανωμένα σύνολα, εταιρείες και μεμονωμένα άτομα όπως εμπλακούν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια είτε με τη διενέργεια παρόμοιας παρέμβασης σε όποια περιοχή του Δήμου μας επιθυμούν είτε με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας.

Η συμμετοχή όλων μας σε δράσεις που είναι άμεσα συνυφασμένες με την διατήρηση και ενίσχυση της περιβαλλοντικής υγιεινής καθίσταται εξαιρετικά σημαντική για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας. Ευελπιστούμε  στη θετική ανταπόκριση του κοινού, καθότι τέτοιες πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην εμπέδωση φιλοπεριβαλλοντικής κουλτούρας καθίστανται εφήμερες και αναποτελεσματικές χωρίς την ευαισθητοποίηση και ουσιαστική συνεισφορά του παράγοντα πολίτη.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες διευκρινίσεις ή για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 22797312/314/316 ή με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη στο 22797007.