Συμπληρωματικές εγγραφές παιδιών για την περίοδο του Πάσχα 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Συμπληρωματικές εγγραφές παιδιών για την περίοδο του Πάσχα 2024
Τρι, 02 Απρ. 2024 12:50
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει συμπληρωματικές εγγραφές στα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Λευκωσίας, για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, για την Περίοδο Διακοπών του Πάσχα 2024, οι οποίες θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Τα προγράμματα θα λειτουργήσουν τις σχολικές αργίες 29/04/-10/05/2024 (εξαιρουμένων των δημοσίων αργιών).
  • «Μετά το κουδούνι» – 07:00-16:00 - μέχρι 8 διαθέσιμες θέσεις
  • «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» - 07:00–18:00 -μέχρι 12 διαθέσιμες θέσεις
  • «Ουράνιο Τόξο» - ΔΩΡΕΑΝ – 07:00 – 18:00 – μέχρι 8 διαθέσιμες θέσεις
ι. Οι εγγραφές για το «Μετά το Κουδούνι» απευθύνονται σε παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου.
 
Το πρόγραμμα λειτουργεί με την ενίσχυση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας και του Δήμου Λευκωσίας. Καθώς και με την συμβολή της Σχολικής Εφορείας Αγλαντζιάς και του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου και της Διεύθυνσης του Σχολείου.
 
ΙΙ. Οι εγγραφές για το «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» απευθύνονται σε παιδιά Δημοτών Λευκωσίας με ή χωρίς ειδικά κριτήρια.
 
Το πρόγραμμα λειτουργεί με την ενίσχυση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, το ίδρυμα Α.Γ.Λεβέντη και τον Δήμο Λευκωσίας.
 
ΙΙΙ. Οι εγγραφές για το «Ουράνιο Τόξο» απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 – 8 ετών, Δημοτών Λευκωσίας με ειδικά κριτήρια.
 
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται όπως μελετήσουν προσεκτικά τα κριτήρια και κανονισμούς λειτουργίας των προγραμμάτων (βλ. https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/ppkap/ και Ουράνιο Τόξο - Ουράνιο Τόξο (nicosia.org.cy)) και ακολουθήσουν την πιο κάτω διαδικασία για την ηλεκτρονική εγγραφή:

  1. Είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Νοιάζομαι» (https://noiazomainicosia.intellisoft.gr/  ).
  2. Εγγραφή στην πλατφόρμα ενός από τους γονείς ή είσοδος σε υφιστάμενο λογαριασμό (ενήλικα).
  3. Εγγραφή του παιδιού ως «Νέου Μέλος» του χρήστη της πλατφόρμας.
  4. Υποβολή αιτήματος («Νέο Αίτημα») για ένταξη του ήδη εγγεγραμμένου μέλους στο πρόγραμμα επιλογής, ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλήρωσης και επισυνάπτοντας ή επιλέγοντας τα απαραίτητα παραστατικά (ισχύει για όσους έχουν ανεβάσει ήδη παραστατικά κατά τις εγγραφές της σχολικής περιόδου). Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά δεν θα εγκρίνονται.
  5. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας νοουμένου ότι πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια και οι αιτήσεις είναι επαρκώς συμπληρωμένες. Η περίοδος εγγραφών θα διαρκέσει από 2/04-12/04/2024.
  • Κόστη Συμμετοχής για το «Μετά το κουδούνι» & «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας»:                                                   
            1 παιδί - €50/βδομάδα                                                             
            2 παιδιά - €100/βδομάδα                                                         
            3 παιδιά - €125/βδομάδα
            4 παιδιά - €150/βδομάδα 

 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ.22797850 ή 22797844 ή 22797898 ή στο polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy
 
«Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021 – 2027» με τη συγχρηματοδότηση της Ε.Ε.
A couple of logos with a bird and a laurel wreath

Description automatically generated with medium confidence
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας