Παγκύπριο Τουρνουά Σκακιού για παιδιά και νέους από το Πολυδύναμο και τον Σκακιστικό Όμιλο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Παγκύπριο Τουρνουά Σκακιού για παιδιά και νέους από το Πολυδύναμο και τον Σκακιστικό Όμιλο Λευκωσίας
Τρι, 13 Μαϊ. 2014 10:45
Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 διοργανώθηκε με επιτυχία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας το 5ο Παγκύπριο Τουρνουά Σκακιού για Παιδιά και Νέους. 

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Λευκωσίας και σ’ αυτό συμμετείχαν 60 παιδιά ηλικίας 5 – 18 χρονών, τα οποία διαγωνίστηκαν σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Ο Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, το Πανεπιστήμιο Frederick, απένειμε στο νικητή της διοργάνωσης Αλέξανδρο Ισαακίδη,  μια πλήρη υποτροφία για σπουδές της επιλογής του. Την υποτροφία παρέδωσε εκ μέρους του Πανεπιστημίου η κα Νατάσα Φρειδερίκου.

Η Δημοτική Σύμβουλος κα Σούλα Κολλακίδου, εκ μέρους του Δημάρχου Λευκωσίας, συγχάρηκε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά, αναφέροντας ότι θεωρεί το σκάκι σπουδαία δραστηριότητα για την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών. Στην συνέχεια ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Frederick, τον Σκακιστικό Όμιλο Λευκωσίας και τους γονείς και απένειμε μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους κα Κάτια Απέγητου και κο Νίκο Μαλέκο, τα μετάλλια στους υπόλοιπους νικητές της διοργάνωσης.

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά και ιδιαίτερα τους χορηγούς: Πανεπιστήμιο Frederick , Caraffa BASTIONE, και την Εταιρεία Νερού Φαρμακάς.