Επίσκεψη Δημάρχου Λευκωσίας στο Καλοκαιρινό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Επίσκεψη Δημάρχου Λευκωσίας στο Καλοκαιρινό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών
Δευ, 28 Ιουλ. 2014 10:30
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης πραγματοποίησε την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 επίσκεψη στο Καλοκαιρινό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών Αγίου Ανδρέα.
 
Το Κέντρο λειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο χώρο του σχολείου, από τις 30 Ιουνίου μέχρι και την 1η Αυγούστου και εξυπηρετεί συνολικά 55 παιδιά. Αποτελεί αφενός επέκταση των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρονται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και αφετέρου, παράδειγμα πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου Λευκωσίας και εταίρων της τοπικής κοινωνίας, αφού η λειτουργία του έγινε κατορθωτή με τη ιδιαίτερη στήριξη και συνεργασία του Συνδέσμου Γονέων και ιδιαίτερα της Προέδρου κυρίας Μαρίας Θρασυβούλου, της Σχολικής Εφορείας και των Διευθύνσεων του Δημοτικού σχολείου Αγίου Αντρέα κύκλος Α’ και κύκλος Β’.
 
Η επίσκεψη του Δημάρχου έγινε στα πλαίσια της ανοιχτής μέρας δραστηριοτήτων, η οποία περιελάμβανε τροχοπεδιλισμό, εργαστήρια μαγειρικής και κρουστών, καθώς και εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και προαγωγής θετικών συμπεριφορών από τη «Μικρή Άρκτο».
 
Ο Δήμαρχος συγχάρηκε τους λειτουργούς και όλους τους συμβαλλόμενους φορείς για την λειτουργία του προγράμματος και ευχαρίστησε τους υπεύθυνους ομάδων και τους εκπαιδευτές, για την πολύ καλή δουλειά που επιτελούν. Ευχήθηκε επίσης, όπως η επιτυχημένη αυτή συνεργασία, επεκταθεί και σε άλλα σχολεία της Λευκωσίας.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας