Η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στην μουσική εκδήλωση «Μαζί» στο Κινηματοθέατρο Παλλάς

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στην μουσική εκδήλωση «Μαζί» στο Κινηματοθέατρο Παλλάς
Τετ, 08 Οκτ. 2014 10:00
Ο Δήμος Λευκωσίας παρουσιάζει το γνωστό και επιτυχημένο καλλιτεχνικό ζευγάρι, Φωτεινή Δάρρα και Δημήτρη Παπαδημητρίου σε μια μοναδική μουσική βραδιά, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20:30 στο Κινηματοθέατρο Παλλάς. Σε μια βραδιά γεμάτη ελληνικότητα, μαγεία και συγκίνηση, η μουσική εκδήλωση με τίτλο «Μαζί», έρχεται να ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές-φθινοπωρινές εκδηλώσεις του Δήμου Λευκωσίας.

Οι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες έρχονται για πρώτη φορά στη Λευκωσία και παρουσιάζουν, χωρίς υποστηρικτικά μέσα, το ταλέντο τους με τραγούδια από το σύνολο του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου και φυσικά τα πασίγνωστα τραγούδια τους από την κοινή τους πορεία, στην πιο πρωτότυπη εκδοχή τους: έτσι όπως πρωτογράφτηκαν και πρωτοτραγουδήθηκαν από τους ίδιους.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο Κούλης Θεοδώρου και ο Σάββας Σάββα στο πιάνο με τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκι.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή για το κοινό.