«Ουράνιο Τόξο ΙΙ» - Αιτήσεις για φροντίδα βρεφών (1)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / «Ουράνιο Τόξο ΙΙ» - Αιτήσεις για φροντίδα βρεφών (1)
Δευ, 27 Οκτ. 2014 11:25
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ουράνιο Τόξο ΙΙ»,  το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού, του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και την Κυπριακή Δημοκρατία, δέχεται αιτήσεις για δωρεάν κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων ηλικίας 2-5 ετών, από τα μέσα του Οκτώβρη 2014 μέχρι τα μέσα του Απρίλη του 2015. 

Οι υπηρεσίες φροντίδας και απασχόλησης παιδιών θα προσφέρονται από εγκεκριμένους/ες από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και έμπειρους/ες κατ’ οίκον φροντίστες/ στριες, οι οποίοι/ες διαθέτουν τα προσόντα και πληρούν όλα τα απαραίτητα κριτήρια ασφάλειας και υγείας που προβλέπει ο νόμος.  Το πρόγραμμα θα εποπτεύεται από το έμπειρο προσωπικό του Πολυδύναμου με τη στήριξη ομάδας φοιτητών κοινωνικής εργασίας του Πανεπιστημίου Frederick. Η φροντίδα θα προσφέρεται καθημερινά από Δευτέρα εως Παρασκευή από τις 7:00 – 16:00, πιθανώς και αργότερα αναλόγως αναγκών, εκτός των δημόσιων αργιών.

Προτεραιότητα συμμετοχής στις ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας θα έχουν παιδιά ανέργων, παιδιά μονογονεικών, πολύτεκνων οικογενειών, χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων, προερχόμενα από όλες τις εθνικότητες.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται εντελώς δωρεάν. Ο αριθμός των θέσεων είναι πολύ περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για αιτήσεις συμμετοχής απευθύνεστε στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, Λεωφ. Νικηφόρου Φωκά 40, 1016 Λευκωσία, ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy. Για πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22797850 ή στο e-mail:

polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy     
                                                                                  
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την κοινοπραξία του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, του Δήμου Λευκωσίας και της εταιρίας NVK Advent Consulting Ltd.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
(Click the icon to open the file)
(Click the icon to open the file)
(Click the icon to open the file)
Άλλες Ανακοινώσεις