Τραγούδια του Ελληνικού Κινηματόγραφου από την Παιδική Χορωδία Νέων του Δήμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Τραγούδια του Ελληνικού Κινηματόγραφου από την Παιδική Χορωδία Νέων του Δήμου Λευκωσίας
Δευ, 11 Ιουλ. 2016 11:45
Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 άνοιξε η αυλαία μίας απ’ τις μεγαλύτερες μουσικές παραγωγές για τα κυπριακά δεδομένα... Η σχολή The Art of Singing Studio by Annita Constantinou παρουσίασε ένα υπερθέαμα σε όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο θέατρο Παλλάς εκείνη τη βραδιά, ταξιδεύοντας τους στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, κάνοντας τους να βιώσουν έντονες στιγμές και όμορφα συναισθήματα, μέσα από αγαπημένα τραγούδια τα οποία πολύ έντεχνα παντρεύτηκαν μεταξύ τους με κλασσικές ατάκες και σκηνές που όλοι αγαπήσαμε.

70 συντελεστές επί σκηνής (επαγγελματίες και ερασιτέχνες τραγουδιστές και ηθοποιοί) μαθητές της σχολής, με quest star την νεοσυσταθείσα Παιδική Χορωδία Νέων Δήμου Λευκωσίας και μια ορχήστρα την οποία είχε απαρτίσει μια σπουδαία ομάδα μουσικών, έδωσαν ένα άρτιο αποτέλεσμα, αφήνοντας το κοινό ενθουσιασμένο και με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Τη γενική επιμέλεια, παραγωγή και διδασκαλία της παράστασης είχε η Αννίτα Κωνσταντίνου και τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Μάριος Κακουλλή.