Το «Κέντρο Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας συμμετείχε σε εκδήλωση της Βουλ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Το «Κέντρο Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας συμμετείχε σε εκδήλωση της Βουλ
Τετ, 15 Οκτ. 2014 14:50
Το «Κέντρο Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας  συμμετείχε σε εκδήλωση της Βουλής των Αντιπροσώπων με θέμα «Τρίτη Ηλικία, Ενεργός Γήρανση και Ποιότητα Ζωής»

Το πρόγραμμα «Κέντρο Ηλικιωμένων Λευκωσίας» που υλοποιείται από το Πολυδύναμο του Δήμου Λευκωσίας, συμμετείχε την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 σε εκδήλωση της Βουλής των Αντιπροσώπων με θέμα «Τρίτη Ηλικία, Ενεργός Γήρανση και Ποιότητα Ζωής».

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η έκφραση του ενδιαφέροντος του νομοθετικού σώματος για τα άτομα τρίτης ηλικίας, καθώς επίσης η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση γύρω από καίρια ζητήματα που απασχολούν αυτή την ηλικιακή ομάδα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως η κυρία Σούλα Κολακκίδου και η κυρία Ελένη Πιστή Φραγκουλίδου, ενώ η λειτουργός του προγράμματος «Κέντρο Ηλικιωμένων Λευκωσίας»,  παρουσίασε το έργο και τις δράσεις του προγράμματος. Μέσα από φωτογραφικό υλικό, αναδείχτηκε η ουσιαστική προσπάθεια του προγράμματος, για ενεργός και υγιείς γήρανση.

Παράλληλα, εκθέματα και δημιουργίες των μελών του «Κέντρου» τέθηκαν προς πώληση.