Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην Πλατεία Στυλιανού Λένα στη Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην Πλατεία Στυλιανού Λένα στη Λευκωσία
Τετ, 19 Νοε. 2014 09:35
Έχει ανακοινωθεί από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας ότι θα γίνουν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην Πλατεία Στυλιανού Λένα στη Λευκωσία από την εταιρεία Nemesis Asphalt Co. Ltd το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 από τις 6:00π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ.

Εκτροπή: Η πλατεία Στυλιανού Λένα θα είναι κλειστή από την συμβολή της Χείλωνος με την Μιχαήλ Παρίδη, από την συμβολή Μιχαήλ Παρίδη με Γλάδστωνος, από την συμβολή Λόρδου Βύρωνος με Κωστή Παλαμά και από τη συμβολή Χείλωνος με Μουσείου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από την οδό Μιχαήλ Παρίδη, Γλάδστωνος, Λόρδου Βύρωνος και Κωστή Παλαμά ή από την οδό Νεχρού, Κινύρα και Μετοχίου.

Για το λόγο αυτό, παρακαλείται το κοινό όπως μην σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους δρόμους, όπου θα γίνονται οι εργασίες.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής.

Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στις πιο πάνω περιοχές.