Οδός Στασικράτους

Η Λευκωσία προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για ψώνια και η οδός Στασικράτους είναι ιδανική για την απόλυτη αγοραστική εμπειρία. Η μικρή αυτή οδός, μήκους περίπου 500 μέτρων η οποία βρίσκεται στην πιο μοντέρνα και πολυσύχναστη περιοχή της πόλης, είναι παράλληλη με την πιο εμπορική οδό, τη Λεωφόρο Μακαρίου.

Ο καθένας περνά από εκεί, έστω για ένα καφέ και σνακ ή για μια περιδιάβαση στα μαγαζιά. Τα πολύ όμορφα-διακοσμημένα καταστήματα αποτελούν πόλο έλξης, αφού διαθέτουν τις περισσότερες διάσημες μάρκες διεθνώς. Μια επίσκεψη αρκεί για να ανακαλύψετε τις τελευταίες προτάσεις από τις πασαρέλες του Λονδίνου, του Παρισιού, του Μιλάνου και της Νέας Υόρκης. Οι περισσότεροι, είτε ακολουθούν τη μόδα είτε όχι, εμπιστεύονται πέραν των 100 σχεδιαστικών οίκων διεθνώς και αυτά τα μαγαζιά προσφέρουν την τελευταία λέξη της μόδας αφού ανανεώνονται διαρκώς με τις τρέχουσες ευρωπαϊκές τάσεις.

Τα σχέδια υψηλής ραπτικής και οι ελκυστικές βιτρίνες σε συνδυασμό με τον επαγγελματσμό και την ευγένεια του προσωπικού, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα συναντήσετε όταν ψωνίζετε στην οδό Στασικράτους. Και για τη διευκόλυνση των πελατών υπάρχουν πολλοί χώροι για στάθμευση.

Και μην ξεχνάτε ότι αν επισκέπτεστε την Κύπρο και δεν είστε κάτοικος χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δικαιούστε φοροαπαλλαγή στα ψώνια σας.

Από το Σάββατο 01/03/2014, και κάθε Σάββατο, τα καταστήματα της οδού Στασικράτους θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 5.00 το απόγευμα. Απολαύστε τα ψώνια και το καφέ σας στον πιο ελκυστικό δρόμο της Λευκωσίας. Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας http://stasikratous.com/ και τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/stasikratous για τις νέες συλλογές των καταστημάτων, όπως επίσης και για τις προσφορές τους.