Γραφείο Εξυπηρέτησης & Πληροφόρησης του Δημότη

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ / Γραφείο Εξυπηρέτησης & Πληροφόρησης του Δημότη
Για τη σωστή και ουσιαστική ενημέρωση των δημοτών της Λευκωσίας, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση και την εξοικονόμηση χρόνου, ο Δήμος Λευκωσίας έχει ιδρύσει το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη.

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης,
  • δίνει πάσης φύσης πληροφορίες σχετικά με την πόλη και τις υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος,
  • απαντά σε απορίες και ερωτήματα των δημοτών,
  • δέχεται και σημειώνει υποδείξεις τις οποίες διαβιβάζει στα αρμόδια όργανα του Δήμου,
  • λαμβάνει και καταγράφει όλα τα προβλήματα ή αιτήματα του δημότη και τα προωθεί για άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση τους, παρακολουθεί το χειρισμό τους και πληροφορεί το δημότη για τα αποτελέσματα
  • ενημερώνει για τα έργα που πραγματοποιούνται στη Λευκωσία.
Το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη στοχεύει στη διαρκή βελτίωση της αποδοτικότητας της δημοτικής υπηρεσίας και της συνολικής ποιοτικής αναβάθμισης της εξυπηρέτησης των κατοίκων της Λευκωσίας.

Η καινοτομία αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι οι δημότες θα μπορούν με μια τους επίσκεψη στα διάφορα σημεία που βρίσκονται κοντά τους, ή μέσω ειδικής γραμμής να πληροφορούνται για τα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η δημοτική υπηρεσία. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το ΓΕΠΔ προσωπικά, μέσω τηλεφώνου, μέσω φαξ, μέσω επιστολής και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημεία του Γραφείου Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης λειτουργούν στο:
  • Δημαρχείο Λευκωσίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22797007
E-mail: citizenservice@nicosia.org.cy