Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Πολυεργαστηριακό Κέντρο και στους δρόμους της Χρυσαλινιώτισσας, στην

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Πολυεργαστηριακό Κέντρο και στους δρόμους της Χρυσαλινιώτισσας, στην
Τετ, 12 Δεκ. 2012 03:00
Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 16:30 στο Πολυεργαστηριακό Κέντρο, στην οδό Δημώνακτος 2 στη Χρυσαλινιώτισσα θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κασσιανού και καλούνται όσοι δημότες επιθυμούν να παραστούν.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμό του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίου Γιωρκάτζη, χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κασσιανού και δεξίωση με σούπα και άλλα κεραστικά. Τα εργαστήρια του Πολυεργαστηριακού Κέντρου θα είναι ανοικτά και οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να τα επισκεφθούν και να αγοράσουν τις δημιουργίες των καλλιτεχνών.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λευκωσίας, μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου, η χορωδία του σχολείου και όσοι το επιθυμούν θα επισκεφθούν κατοικίες της περιοχής, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα, θα μοιράσουν δώρα και θα ανταλλάξουν ευχές με τους κατοίκους.