Παραδόθηκαν νέες χειράμαξες καθαρισμού στο Δήμο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Παραδόθηκαν νέες χειράμαξες καθαρισμού στο Δήμο Λευκωσίας
Παρ, 05 Οκτ. 2012 04:00
Σε μια μικρή τελετή στο Δημαρχείο Λευκωσίας, την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012, παραδόθηκαν στο Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank Cyprus Ltd, κ. Γεώργιο Γεωργίου δέκα χειράμαξες οδοκαθαρισμού. Η Alpha Bank έχει μια αγαστή συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας, τον οποίο έχει στηρίξει και στο παρελθόν στο πλαίσιο άλλων κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων.

Ο Δήμαρχος κύριος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ευχαρίστησε την Alpha Bank, καθώς και τον κύριο Γεωργίου για την ευγενική αυτή χορηγία και ανέφερε ότι ο εξοπλισμός αυτός θα χρησιμοποιηθεί ως ακόμη ένα σημαντικό εργαλείο για την καθαριότητα της πόλης, ιδιαίτερα του κέντρου της πρωτεύουσας.

Οι χειράμαξες καθαρισμού της εταιρείας KLINETE είναι εργονομικά σχεδιασμένες ώστε να διευκολύνουν τον χρήστη στην εργασία του. Ο μεταλλικός σκελετός φέρει δύο μεγάλους κεντρικούς τροχούς με ελαστικά αέρα και δύο συμπαγείς μικρούς εμπρόσθιους τροχούς “jockey wheels” για σκοπούς ανεβοκατεβάσματος σε πεζοδρόμια ή ανισόπεδα δάπεδα. Φέρει δύο κάδους απορριμμάτων, από ειδικό συνθετικό υλικό “DURAPOL”, με χωρητικότητα 100 λίτρα έκαστος και μεγάλες πλευρικές λαβίδες για εύκολο άδειασμα. Ο κάθε κάδος καλύπτεται από ειδικό καπάκι. Στο πίσω μέρος φέρει πρόσθετο μικρότερο κάδο 30 λίτρων για μικροαντικείμενα που πιθανώς δεν πρέπει να αναμιχθούν με τα απορρίμματα στους μεγάλους κάδους.