Βιωματικό Εργαστήριο- «Ομάδα ενδυνάμωσης γυναικών θυμάτων βίας από το σύζυγο/σύντροφο τους»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Βιωματικό Εργαστήριο- «Ομάδα ενδυνάμωσης γυναικών θυμάτων βίας από το σύζυγο/σύντροφο τους»
Τετ, 29 Αυγ. 2012 04:00
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του «Ανοικτού Σχολείου» ανακοινώνει την διοργάνωση του παρακάτω Βιωματικού Εργαστηρίου:

1. «Ομάδα ενδυνάμωσης γυναικών θυμάτων βίας από το σύζυγο/σύντροφο τους»

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενδυνάμωση γυναικών που βιώνουν περιστατικά βίας μέσα στο σύστημα της οικογένειας τους από του συζύγους ή συντρόφους τους. Η ομάδα, που θα βασίζεται σε βιωματική μάθηση θα υλοποιηθεί σε 2 φάσεις:

· Ά φάση: Ατομική συνέντευξη με κάθε μια από τις υποψήφιες συμμετέχουσες και επιλογή για την ομάδα.

· ΄Β φάση: Πραγματοποίηση 12 συναντήσεων με την ομάδα οι οποίες θα έχουν διάρκεια 2 ώρες η κάθε συνάντηση και αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2013 (όσες επιλεγούν μετά την υλοποίηση της ‘Α Φάσης θα ενημερωθούν για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα συναντήσεων).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα παρέχεται φύλαξη παιδιών κατά τη διάρκεια των 12 συναντήσεων. Όσες επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 22797865 ή 22797868 ή polidinamo2@nicosiamunicipality.org.cy μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2012.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (10) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Χώρος υλοποίησης εργαστηρίου:

«Παλιά Αγορά Παλουρίωτισσας»,
Αγ. Ανδρέα 7, 1040 Λευκωσία

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας-Ανοικτό Σχολείο