Τελετή έπαρσης των σημαιών των κρατών μελών της ΕΕ και της σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 1η Ιουλί

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Τελετή έπαρσης των σημαιών των κρατών μελών της ΕΕ και της σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 1η Ιουλί
Τετ, 27 Ιουν. 2012 00:00
Την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 10.30 π.μ με την ευκαιρία της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει εκδήλωση στην παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρεσβευτών και Προξένων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης θα καλωσορίσει τους εκπροσώπους των κρατών μελών και ακολούθως η Υπουργός Εξωτερικών Δρ Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλή θα χαιρετήσει την εκδήλωση για τη σημαντική αυτή ιστορική στιγμή για την Κύπρο.

Στη συνέχεια, παιδιά των δημοτικών σχολείων Λευκωσίας θα μεταφέρουν τις σημαίες των χωρών μελών της ΕΕ και θα τις τοποθετήσουν στους ειδικούς χώρους στον προμαχώνα Νταβίλα, όπου και θα κυματίζουν καθ’ όλην τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Τέλος, θα γίνει έπαρση της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σημαίας της Κύπρου από τον Δήμαρχο Λευκωσίας και την Υπουργό Εξωτερικών υπό τους ήχους του Ευρωπαϊκού ύμνου.