Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Μουσικό Φεστιβάλ Λευκωσίας 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Μουσικό Φεστιβάλ Λευκωσίας 2012
Τρι, 19 Ιουν. 2012 00:00
Με ένα ανοικτό διώροφο λεωφορείο ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καλωσόρισαν το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 10:00 π. μ. τους Δημάρχους των Δήμων της Λευκωσίας αλλά και το Δήμαρχο Λάρνακας με την μπάντα του Δήμου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη διεκδίκηση από τη Λευκωσία του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2017.

Ποδηλατιστές κάθε ηλικίας αλλά και λάτρεις της βέσπας συνόδευαν το λεωφορείο, το οποίο ξεκίνησε την πορεία του από το ξενοδοχείο Χίλτον και κατέληξε στην Λεωφόρο Μακαρίου ΙΙΙ στο Le Cafe, όπου ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης χαιρέτησε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στις προσπάθειες στήριξης της Λευκωσίας.

Η μουσική δεν άργησε να ξεκινήσει, αφού στις 11:00 π. μ. μουσικά συγκροτήματα μάγεψαν με τις μελωδίες τους τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στις οδούς Στασικράτους, Μακαρίου και στους πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου. Το μουσικό κράμα που ακουγόταν στη Λευκωσία συνδέεται με την πολιτιστική πολυμορφία της πόλης αλλά και τις μουσικές επιλογές που μπορεί κανείς να απολαύσει στη Λευκωσία.

Το Μουσικό Φεστιβάλ συνεχίστηκε το βράδυ της Κυριακής στην παραλία Μακένζι στη Λάρνακα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη ζεστή βραδιά κάτω από τα άστρα παρέα με λάτιν, κλασσική αλλά και ροκ μουσική.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο μουσικό περίπατο της Λευκωσίας, το Φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 7:00 μ. μ. με μουσική και χορευτική παρέλαση στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη Λευκωσία. Μέχρι την Πέμπτη 21 Ιουνίου, που είναι η τελευταία μέρα του Φεστιβάλ θα υπάρχει καθημερινά μουσική συνοδεία στα κεντρικά σημεία της Λευκωσίας.