ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Τρι, 08 Μαϊ. 2012 01:00
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι λόγω των βελτιωτικών έργων που εκτελούνται σε τμήμα της περιοχής Παλιού Δημαρχείου, Φάση Α.2, με σκοπό την αναζωογόνηση της παλιάς πόλης,  οι οδοί  Παλιάς Ηλεκτρικής και  Αποστόλου Βαρνάβα θα είναι προσωρινά κλειστές για τη διακίνηση τροχοφόρων. Η οδός Παλιάς Ηλεκτρικής θα είναι κλειστή  από την Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 ενώ η Αποστόλου Βαρνάβα από τις 9 Μαΐου 2012 μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 . Θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατοίκους και στους χρήστες καταστημάτων.

Η οδός Τεμπών θα είναι ξανά ανοικτή για τη διακίνηση τροχοφόρων από τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 και θα μονοδρομηθεί με κατεύθυνση από την οδό Πενταδακτύλου προς την οδό Επτανήσου.

Η διακίνηση στην οδό Πενταδακτύλου θα είναι αμφίδρομη  μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τεμπών. Από  τη συμβολή της με την οδό Τεμπών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παλιάς Ηλεκτρικής  θα μονοδρομηθεί  με κατεύθυνση  από την οδό Παλιάς Ηλεκτρικής  προς την οδό Ερμού.

Κατά την περίοδο αυτή παρακαλούνται οι οδηγοί όπως ακολουθούν την προτεινόμενη πορεία που σηματοδοτείται από τα σήματα της τροχαίας.

Πιο συγκεκριμένα:

Α. Για τη διακίνηση από την Πύλη  Αμμοχώστου προς την οδό Τρικούπη θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Αμμοχώστου - οδός Ερμού - οδός Πενταδακτύλου - οδός Τεμπών – οδός Επτανήσου - οδός Πλατεία Δημαρχίας.

Β. Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την Πύλη  Αμμοχώστου θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: Οδός Διογένους -  οδός Ισαακίου Κομνηνού - οδός Πενταδακτύλου - οδός Ερμού – οδός Έκτορος.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και τον Κρατικό Προϋπολογισμό για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013 με στόχο την αναζωογόνηση υποβαθμισμένων αστικών περιοχών στο Δήμο Λευκωσίας

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 22797551, Ελένη Τσαγγαρίδου Baldi – Αρχιτέκτονας Έργου.