Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης επισκέφτηκε όλους τους μαθητές της Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης επισκέφτηκε όλους τους μαθητές της Λευκωσίας
Παρ, 27 Απρ. 2012 01:00
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Κασσιάνου και το σχολείο της Φανερωμένης την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 όπου αντάλλαξε απόψεις, μίλησε με τα παιδιά, άκουσε τις απορίες τους και δέχθηκε τις εισηγήσεις τους.

Την Πέμπτη 26 Απριλίου είχε συνάντηση με τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό των σχολείων της Παλλουριώτισσας καθώς και του ιστορικού σχολείου του Παγκυπρίου Γυμνασίου με στόχο να ολοκληρώσει την ανταλλαγή απόψεων με όλα τα παιδιά των σχολείων του Δήμου της πρωτεύουσας.

Όπως δήλωσε μετά τις συναντήσεις «η εμπειρία αυτή φάνηκε χρήσιμη από διάφορες απόψεις και η κατάθεση των απόψεων των παιδιών μπορεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση τους και τους κάνει ενεργούς πολίτες αλλά και εμείς ως τοπική αρχή παίρνουμε ιδέες για προώθηση της ανάπτυξης της πόλης».

Με τις σημερινές επισκέψεις στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Ανδρέα ο Δήμαρχος Λευκωσίας ολοκλήρωσε τις επισκέψεις σε όλα τα σχολεία της πόλης, ενώ οι απόψεις θα καταγραφούν και θα αξιολογηθούν για τη διαμόρφωση συγκεκριμένων έργων και αποφάσεων.