Ο γάμος των ονείρων κάθε ζευγαριού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Ο γάμος των ονείρων κάθε ζευγαριού
Δευ, 22 Απρ. 2013 07:00
Το Δημοτικό Συμβούλιο στην προσπάθεια του να αναδείξει όλους τους πολιτιστικούς και άλλους χώρους προχώρησε στη λήψη απόφασης για τη διοργάνωση σε αυτούς πολιτικούς γάμους ή δεξιώσεις σε κάθε ζευγάρι που θα το επιθυμούσε.

Ο γάμος για κάθε ζευγάρι είναι μοναδικός. Οι προτιμήσεις και τα γούστα κάθε ζευγαριού διαφέρουν, για αυτό το λόγο ο Δήμος Λευκωσίας είναι στη διάθεση των μελλονύμφων για φιλοξενία δεξιώσεων γάμων σε ξεχωριστούς και ιδιαίτερους χώρους της πόλης.

Για ένα γάμο σε ρομαντικό σκηνικό, με μεσαιωνικό ή με minimal φόντο ο Δήμος Λευκωσίας μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα και όλες τις ιδιαίτερες επιθυμίες του ζευγαριού. Ο παραμυθένιος γάμος σε συνδυασμό με rock διάθεση και παραδοσιακό άρωμα μπορεί να γίνει ο ονειρεμένος γάμος και των πιο απαιτητικών μελλόνυμφων.

Η πληθώρα επιλογών των χώρων διεξαγωγής του γάμου βοηθούν στην σωστή επιλογή χώρου βάση των επιθυμιών του κάθε ζευγαριού. Οι χώροι που προσφέρονται είναι οι κήποι του Δημαρχείου Λευκωσίας, η Πύλη Αμμοχώστου, η Αίθουσα Μελίνας Μερκούρη, η Τάφρος της Πύλης Αμμοχώστου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, το Πολιτιστικό Κέντρο – «Μύλοι», το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, η Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας και όλα τα ξενοδοχεία της πόλης.

Η υπηρεσία του Δήμου μπορεί να συντονίσει την τελετή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 22797238 και στο email Yiota.Hadjiyianni@nicosiamunicipality.org.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμβουλευτεί την ιστοσελίδα του δήμου www.nicosia.org.cy στο σημείο Πολιτικοί Γάμοι, τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά, ενώ το ίδιο υλικό ετοιμάζεται και σε άλλες γλώσσες.