Η Λευκωσία θ’ αντέξει στα δύσκολα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Η Λευκωσία θ’ αντέξει στα δύσκολα
Τετ, 17 Απρ. 2013 07:30
Μήνυμα προς τους δημότες ότι οι εξαιρετικά δύσκολες ώρες που βιώνει ο τόπος μας δεν αποπροσανατολίζουν τον δήμο Λευκωσίας από τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον της πόλης, απευθύνει μέσω του περιοδικού «Πρωτεύουσα» ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, τονίζοντας ότι με αποφασιστικότητα, θέληση και σκληρή εργασία μπορούμε να διασφαλίσουμε αυτά που η Λευκωσία δικαιούται.

Το νέο τεύχος της «Π», την οποίαν εκδίδει για λογαριασμό του δήμου Λευκωσίας η ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας, παρουσιάζει μεταξύ άλλων την Μακαρίου του χθες και του σήμερα. Ο άλλοτε «χρυσός» δρόμος του εμπορίου στην Κύπρο, η λεωφόρος Μακαρίου, εμφανίζει εδώ και καιρό σημάδια παρακμής. Η Μακαρίου πληρώνει το τίμημα της αδυναμίας της πολιτείας να εφαρμόσει έναν σύγχρονο πολεοδομικό σχεδιασμό. Ο δήμος Λευκωσίας έχει επεξεργαστεί συγκεκριμένα σχέδια και δράσεις για αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Μάθετε ακόμη τι εστί «τέχνη της καθημερινότητας», την οποίαν προωθεί μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Frederick, μέσα από κοινωνικές και εικαστικές παρεμβάσεις. Χρησιμοποιώντας την παράδοση, τον επανασχεδιασμό και την ανακύκλωση η κολεκτίβα ZoneBox κάνει τη θεωρία πράξη και δίνει δυναμικά το παρών της!

Και σε αυτό το τεύχος μόνιμες στήλες με φωτογραφίες της Λευκωσίας και την ιστορία των οδών, ενώ πλούσια είναι και η πολιτιστική ατζέντα. Η «Π» κυκλοφορεί σε 30.000 αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν στους δημότες Λευκωσίας (door-to-door), σε καταστήματα και επιχειρήσεις.