Πρώτη γενική ιδρυτική συνέλευση Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Πρώτη γενική ιδρυτική συνέλευση Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας
Τετ, 10 Απρ. 2013 07:00
Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας αποφάσισε τη σύσταση και λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας με στόχο την ενεργοποίηση των νέων για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και γενικά την ανάπτυξη δραστηριοτήτων προς όφελος της νεολαίας της πόλης μας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας μπορούν να συμμετάσχουν οργανώσεις νεολαίας και άτυπες ομάδες νέων που δραστηριοποιούνται τοπικά εντός των δημοτικών ορίων Λευκωσίας και που απαραίτητα ικανοποιούν τα κριτήρια και προϋποθέσεις που έχουν καθοριστεί στο καταστατικό.

Πιο συγκεκριμένα πρέπει να πληρούνται τα ακόλουθα :

1. Η οργάνωση νεολαίας θα πρέπει να έχει ελάχιστο αριθμό 20 μελών.

2. Η οργάνωση νεολαίας θα πρέπει να έχει τουλάχιστο δύο χρόνια ζωής και δράσης.

3. Η οργάνωση νεολαίας θα πρέπει να έχει Καταστατικό ή Κανονισμό ή Πλαίσιο Λειτουργίας το οποίο θα πρέπει να συνοδεύει την αίτηση εγγραφής της οργάνωσης στο Μητρώο των οργανώσεων - μελών.

Η πρώτη γενική ιδρυτική συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00 στην υπόγεια αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στη Λαϊκή Γειτονιά.

Καλούνται οι οργανώσεις νεολαίας που δεν έχουν ειδοποιηθεί και πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια να αποστείλουν γραπτή δήλωση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Irene.Achilleos@nicosiamunicipality.org.cy με την οποία να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή τους στην πρώτη ιδρυτική συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας.