Παράταση πληρωμής λογαριασμών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Παράταση πληρωμής λογαριασμών
Παρ, 29 Μαρ. 2013 07:00
Λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα δεδομένα, πληροφορούμε το κοινό ότι για τους πληρωτέους λογαριασμούς όπως Επαγγελματικός φόρος, Τέλη Αποκομιδής Σκυβάλων και Άδειες Λειτουργίας Υποστατικών μέχρι 29 Μαρτίου 2013 δίδεται παράταση ενός μηνός για τη διευθέτηση τους μέχρι και τις 30 Απριλίου 2013.

Επιπλέον για τα εξώδικα πρόστιμα τα οποία λήγουν από τις 18 Μαρτίου 2013 μέχρι τις 29 Μαρτίου 2013 καλείται το κοινό να προσέλθει στο Δημοτικό Ταμείο όπου και θα σφραγισθούν με νέα ημερομηνία πληρωμής, δίνοντας παράταση διευθέτησης τους για άλλες 15 μέρες μέχρι τις 12 Απριλίου 2013.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Ταμείο έχει μεταφερθεί στην οδό Παλιάς Ηλεκτρικής 13 και οι ώρες εξυπηρέτησης είναι Δευτέρα – Παρασκευή 8:00π.μ. – 2:00μ.μ.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει σήμερα ο τόπος μας - και κατ’ επέκταση και ο Δήμος Λευκωσίας - καθιστούν επιτακτική την ανάγκη τακτοποίησης των λογαριασμών του κάθε πολίτη, ώστε να διασφαλιστεί η παροχή των καθημερινών υπηρεσιών που προσφέρει στους κατοίκους, στους εργαζομένους και σε όσους διακινούνται στην πόλη μας.

Γι αυτό, σας παρακαλώ θερμά να μεριμνήσετε για την εξόφληση των λογαριασμών σας.
Η στήριξη σας αυτή τη στιγμή είναι καθοριστική για την επιβίωση του Δήμου μας.

Ευχαριστώ για την κατανόηση σας.

Δήμαρχος Λευκωσίας