Το στοίχημα της Λευκωσίας για πρόοδο και ανάπτυξη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Το στοίχημα της Λευκωσίας για πρόοδο και ανάπτυξη
Παρ, 08 Μαρ. 2013 06:00
Όλες οι δράσεις του Δήμου Λευκωσίας στο νέο τεύχος της «Πρωτεύουσας»

Τον απολογισμό δραστηριοτήτων του Δήμου Λευκωσίας για το 2012 καθώς και τους στόχους που έχει θέσει για την τρέχουσα χρονιά παρουσιάζει η «Πρωτεύουσα» στο νέο πολυσέλιδό της τεύχος. Οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν για τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί καθώς και για σημαντικά έργα ανάπτυξης που προγραμματίζονται εντός του 2013 και θα αναδείξουν το σύγχρονο πρόσωπο της πρωτεύουσας σηματοδοτώντας τη νέα της πορεία.

Η δημοτική αρχή παραμένει πιστά προσηλωμένη στην προώθηση θεσμικών αλλαγών και στην άμεση εκτέλεση έργων ορόσημων για την πόλη. Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως οι αντίξοες οικονομικές συνθήκες δεν θα αποτελέσουν τροχοπέδη στη διεκδίκηση των όσων δικαιούται η Λευκωσία και στη διασφάλιση της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους δημότες της. Αξιώνει επίσης την ουσιαστική στήριξη του κράτους στην προσπάθεια για ανάπτυξη και πρόοδο της πρωτεύουσας.

Η «Π» σας προτείνει ακόμη να επισκεφθείτε την Ονασαγόρου, η οποία έχει ανακτήσει την παλιά της δόξα και αυτοπεποίθηση. Η μέχρι πρότινος ξεχασμένη οδός της παλιάς πόλης έχει μετατραπεί σε μία από τις πιο busy περιοχές, με τα καφεστιατόρια ν’ ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Ο Δήμος Λευκωσίας έχει δώσει βασικά κίνητρα για νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα στην Ονασαγόρου και τη γύρω περιοχή, με στόχο την προώθηση μιας ισοζυγισμένης ανάπτυξης.

Στην πλούσια θεματολογία του περιοδικού περιλαμβάνονται ακόμη η πολιτιστική ατζέντα του μήνα, μόνιμες στήλες με φωτογραφίες της Λευκωσίας και την ιστορία των οδών, ενώ επώνυμα πρόσωπα μας συστήνουν τα αγαπημένα τους μέρη. Την «Π» εκδίδει για λογαριασμό του Δήμου Λευκωσίας η Γνώρα Σύμβουλοι Επικοινωνίας. Το περιοδικό κυκλοφορεί σε 30.000 αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν στους δημότες Λευκωσίας (door-to-door), σε καταστήματα και επιχειρήσεις.