Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στη δυτική περιοχή της παλιάς Λευκωσίας Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στη δυτική περιοχή της παλιάς Λευκωσίας Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλι
Τετ, 13 Φεβ. 2013 06:00
Ο Δήμος Λευκωσίας, μετά τη λήξη των απεργιακών μέτρων των οικοδόμων, πληροφορεί το κοινό ότι τα έργα ανάπλασης δυτικά της οδού Λήδρας συνεχίζονται και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή του έχουν γίνει οι ακόλουθες διευθετήσεις:

Η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου θα παραμείνει κλειστή για 2 εβδομάδες μέχρι την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κλειστή θα παραμείνει η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου (τμήμα) από τη συμβολή της με την οδό Λήδρας μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Περικλέους.

Κατά την περίοδο η τροχαία κίνηση στις οδούς Σοφοκλέους και Λυκούργου θα διοχετεύεται μέσω της οδού Λήδρας προς την οδό Νικοκλέους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τη Δεύτερα μέχρι την Παρασκευή. Το Σαββάτο και την Κυριακή θα επιτρέπεται η τροχαία κίνηση από τις 7:00 μέχρι τις 10.00 το πρωί μόνο.

Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 η οδός Πυγμαλίωνος θα παραμείνει κλειστή για 2 εβδομάδες

Κλειστή θα παραμείνει η οδός Πυγμαλίωνος από τη συμβολή της με την οδό Περικλέους-Αριάδνης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λήδρας.

Η τροχαία κίνηση προς την οδό Νικοκλέους θα διοχετεύεται από τη διαδρομή Βασ. Βουλγαροκτόνου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Λήδρας (τμήμα).

Σημειώνεται ότι η οδός Πυγμαλίωνος θα κλείσει για τις εργασίες με την ολοκλήρωση των εργασιών στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στη διαδρομή ήπιας κυκλοφορίας Σοφοκλέους – Λυκούργου – Λήδρας θα επιτρέπεται η διακίνηση από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ το Σάββατο και την Κυριακή από τις 7:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί.

Οι οδηγοί προτρέπονται να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας καθώς και τις υποδείξεις της Αστυνομίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί υπάρχει αυξημένη κίνηση πεζών. Ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει και πάλι τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί στο κοινό.