Δήμος Λευκωσίας - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλιά Πόλη στο πλαίσιο της ανάπλασης της περιοχής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλιά Πόλη στο πλαίσιο της ανάπλασης της περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2013) / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλιά Πόλη στο πλαίσιο της ανάπλασης της περιοχής
Δευ, 21 Ιαν. 2013 06:00
Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού κατά τη διάρκεια των έργων ανάπλασης της περιοχής δυτικά της οδού Λήδρας έχουν γίνουν οι ακόλουθες διευθετήσεις:

Από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2013 η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου θα παραμείνει κλειστή για 2 εβδομάδες

Κλειστή θα παραμείνει η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου (τμήμα) από τη συμβολή της με την οδό Λήδρας μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Περικλέους.

Κατά την περίοδο η τροχαία κίνηση στις οδούς Σοφοκλέους και Λυκούργου θα διοχετεύεται μέσω της οδού Λήδρας προς την οδό Νικοκλέους καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τη Δεύτερα μέχρι την Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και της Κυριακής θα επιτρέπεται η τροχαία κίνηση από τις 7:00 μέχρι τις 10.00 το πρωί μόνο.

Από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 η οδός Πυγμαλίωνος θα παραμείνει κλειστή για 2 εβδομάδες

Κλειστή θα παραμείνει η οδός Πυγμαλίωνος από τη συμβολή της με την οδό Περικλέους-Αριάδνης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λήδρας.

Η τροχαία κίνηση προς την οδό Νικοκλέους θα διοχετεύεται από τη διαδρομή Βασ. Βουλγαροκτόνου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Λήδρας (τμήμα).

Σημειώνεται ότι η οδός Πυγμαλίωνος θα κλείσει για τις εργασίες με την ολοκλήρωση των εργασιών στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στη διαδρομή ήπιας κυκλοφορίας Σοφοκλέους – Λυκούργου – Λήδρας θα επιτρέπεται η διακίνηση από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ το Σάββατο και την Κυριακή από τις 7:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί.

Οι οδηγοί προτρέπονται να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας καθώς και τις υποδείξεις της Αστυνομίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί υπάρχει αυξημένη κίνηση πεζών. Σε περίπτωση που θα υπάρξουν δυσκολίες στην εκτέλεση του έργου θα επανέλθουμε για να ενημερώσουμε το κοινό. Ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει και πάλι τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί στο κοινό.

23 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης της περιοχής δυτικά του οδού Λήδρας

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης της περιοχής δυτικά του οδού Λήδρας - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλιά Πόλη στο πλαίσιο της ανάπλασης της περιοχής

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι στο πλαίσιο της Ανάπλασης της περιοχής δυτικά της οδού Λήδρας οι δρόμοι που αναφέρονται πιο κάτω θα παραμείνουν κλειστοί για την τροχαία κίνηση κατά την περίοδο που επίσης αναφέρεται πιο κάτω:

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, 2013 (θα παραμείνουν κλειστοί για 2 εβδομάδες)

Κλείσιμο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Λήδρας μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Περικλέους.

Σημειώνεται ότι η τροχαία κίνηση στις οδούς Λυκούργου και Σοφοκλέους δεν θα επιτρέπεται μετά τις 10.00 το πρωί.Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, 2013 (θα παραμείνει κλειστή για 2 εβδομάδες)

Κλείσιμο της οδού Πυγμαλίωνος από τη συμβολή της με την οδό Περικλέους-Αριάδνης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λήδρας.

Η τροχαία κίνηση προς την οδό Νικοκλέους θα διοχετεύεται μέσω της οδού Λήδρας από την οδό Περικλέους.

Σημειώνεται ότι η οδός Πυγμαλίωνος θα κλείσει με την ολοκλήρωση των εργασιών στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας καθώς και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. Ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί στο κοινό.

21 Ιανουαρίου 2013