Η ζωή στην παλιά Λευκωσία με τα μάτια των... singles!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Η ζωή στην παλιά Λευκωσία με τα μάτια των... singles!
Τετ, 09 Ιαν. 2013 00:00
Τη γοητεία που ασκεί η παλιά πόλη στους νέους ανθρώπους αποκαλύπτει η «Πρωτεύουσα» στο νέο της πολυσέλιδο τεύχος. Τρεις νέοι άνθρωποι, οι οποίοι επέλεξαν ως χώρο διαμονής τους το ιστορικό κέντρο της πόλης μιλούν στην «Π» για τη δική τους Λευκωσία, η οποία κρύβει μυστικές διαδρομές, ανεξερεύνητους θησαυρούς και αγαπημένα στέκια. Κι όπως αποδεικνύεται έχει τον δικό της τρόπο να μαγνητίζει τους… singles!

Το περιοδικό, το οποίο εκδίδει για λογαριασμό του δήμου Λευκωσίας η ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας, παρουσιάζει επίσης τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τον 3ο Μαραθώνιο Λευκωσίας, ο οποίος έγινε πλέον θεσμός για την πρωτεύουσα. Οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο φθάνοντας τις 7.000.

Η Λευκωσία συνεχίζει και τη νέα χρονιά τη μεγάλη της πολιτιστική πορεία. Η συλλογή Λεβέντη θα βρίσκεται από το φθινόπωρο του 2013 μόνιμα πλέον σε ένα μοντέρνο κτίριο στο κέντρο της πόλης. Και σε αυτό το τεύχος μόνιμες στήλες με φωτογραφίες της Λευκωσίας και την ιστορία των οδών, ενώ πλούσια είναι και η πολιτιστική ατζέντα. Η «Π» κυκλοφορεί σε 30.000 αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν στους δημότες Λευκωσίας (door-to-door), σε καταστήματα και επιχειρήσεις.