Τέλος αποκομιδής σκυβάλων 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Τέλος αποκομιδής σκυβάλων 2013
Πεμ, 06 Ιουν. 2013 12:00
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι έχουν σταλεί οι λογαριασμοί για το  τέλος αποκομιδής σκυβάλων 2013, οι οποίοι είναι πληρωτέοι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013 και η τελευταία ημερομηνία υποβολής ενστάσεων είναι η 12η Ιουλίου 2013.

Οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφληθούν στο Δημοτικό Ταμείο, οδός Παλιάς Ηλεκτρικής 13, σε όλες τις τράπεζες και σε συνεργατικά ιδρύματα, καθώς και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.nicosiamunicipality.org.cy

Το κοινό μπορεί επίσης, να κάνει τις πληρωμές του μέσω των ιστοσελίδων των τραπεζιτικών οργανισμών με τον ακόλουθο τρόπο: αφού εισέλθει στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του Δήμου Λευκωσίας, Ελληνική ή Αγγλική έκδοση, επιλέγει το εικονίδιο e-municipality (πληρωμές λογαριασμών/ online payments), το οποίο μεταφέρει το χρήστη στις ιστοσελίδες των τραπεζικών οργανισμών στο διαδίκτυο όπου μπορεί να κάνει τις πληρωμές του.

Εδώ θα βρείτε την επιστολή  του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη που αποστάληκε μαζί με το τιμολόγιο του τέλους αποκομιδής σκυβάλων.

Εδώ θα βρείτε τις αιτήσεις για ένσταση κατά του τέλους αποκομιδής σκυβάλων

Αφού συμπληρώσετε την αίτηση μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά παρακαλώ όπως την αποστέλλεται στο Τμήμα Φόρων του Δήμου αρ. φαξ: 22752311