Μακαρίου live(s) – Electro-Jamm

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Μακαρίου live(s) – Electro-Jamm
Παρ, 07 Ιουν. 2013 13:00
Μια υπέροχη νύχτα χάρισε την Πέμπτη το βράδυ στους Λευκωσιάτες, το Project Nicosia, η νέα πολιτιστική πρωτοβουλία του Δήμου Λευκωσίας. Η πρώτη βραδιά Jamm-in, με το όνομα Electro-Jamm φιλοξένησε στα decks τρεις DJs, τουςVber, Mighty Scoop και Tony Cusack, οι οποίοι ψυχαγώγησαν με τις μουσικές επιλογές τους το κοινό από τις 8μμ μέχρι και τα μεσάνυχτα στην κλειστή για τα αυτοκίνητα Λεωφόρο Μακαρίου.

Σε ένα περιβάλλον αλλιώτικο για τα δεδομένα της πρωτεύουσας, αφού μια από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους του κέντρου της μετατράπηκε σε πεζόδρομο ειδικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους περαστικούς να χορέψουν, να διασκεδάσουν ακόμη και να κάνουν ποδήλατο στη μέση του δρόμου.

Στον χώρο προσφέρονταν ποτά αλκοολούχα και μη σε πολύ χαμηλές τιμές καθώς και υπέροχα Hot Dogs. Στη Λεωφόρο Μακαρίου συνέρευσε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, και ενώ άλλοι επέλεξαν τον δρόμο για να διασκεδάσουν, πολλοί ήταν και εκείνοι που προτίμησαν να απολαύσουν το πρόγραμμα από τις παρακείμενες καφετέριες και εστιατόρια.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων Jamm-in θα συνεχιστεί για όλες τις Πέμπτες Ιουνίου και επιλεκτικά τον Ιούλιο, στο ίδιο σημείο, την ίδια ώρα αλλά κάθε φορά με διαφορετικό πρόγραμμα. Την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουνίου το Jamm-in παρουσιάζει το Band-Jamm με τους Lost in Sound, ένα φοβερό εφηβικό συγκρότημα ελληνικού ροκ, τον Στέλιο Αντωνίου με την κιθάρα και τις λούπες του και τους The Downtown Grooves, σε μοντέρνους ροκ και ποπ ρυθμούς.

Τις εκδηλώσεις χορηγούν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Yπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και υποστηρίζουν η Synergiamedia και η Colour Pix Digital Printing Company.