Ευγενική Χορηγία στο «Αγκαλιάζω» από την εταιρεία «Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Ευγενική Χορηγία στο «Αγκαλιάζω» από την εταιρεία «Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ»
Δευ, 10 Ιουν. 2013 13:00
Ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας παρέδωσε στον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη επιταγή ύψους 5000 Ευρώ για ενίσχυση του «Αγκαλιάζω» τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 στο Δημαρχείο Λευκωσίας. Το ποσό της χορηγίας συγκεντρώθηκε μέσα στο πλαίσιο της έκθεσης «Autofix Show 2013» που πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου 2013 με θέμα ανταλλακτικά και συνεργεία που διοργάνωσε η εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ.
 
Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε τόσο τον κ. Καποδίστρια όσο και όλο το προσωπικό της εταιρείας για την ευγενική αυτή πράξη τους. Τα χρήματα αυτά μέσω του «Αγκαλιάζω» θα χρησιμοποιηθούν με στόχο την παροχή βοήθειας στα άτομα ή και τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική δυσπραγία. 
 
Οι διοργανωτές θέλησαν να αντικαταστήσουν τον πανηγυρικό χαρακτήρα της έκθεσης λόγω της οικονομικής κρίσης που χτύπησε το νησί και να συμπαρασταθούν στους συμπολίτες μας δίνοντας μηνύματα στήριξης και αισιοδοξίας.   
 
Η ευγενική χορηγία έγινε από τη διεύθυνση της εταιρείας Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ αλλά και από το προσωπικό της προσφέροντας τα δεδουλευμένα τους την περίοδο της έκθεσης στο «Αγκαλιάζω».