Jamm-In του Δήμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Jamm-In του Δήμου Λευκωσίας
Τετ, 12 Ιουν. 2013 14:00
Μία ευχάριστη νότα έρχεται να χαρίσει το Project Nicosia, η νέα πολιτιστική πρωτοβουλία του Δήμου Λευκωσίας, με τη διοργάνωση Jamm-iN, σύμφωνα με την οποία κάθε βδομάδα διοργανώνονται ζωντανές, μουσικές και άλλες βραδιές στη λεωφόρο Μακαρίου, τον Ιούνιο και Ιούλιο.

Με το σλόγκαν ΜΑΚΑΡΙΟΥ LIVE(S), το Project Nicosia μας προσκαλεί να απολαύσουμε όμορφες και διασκεδαστικές νύχτες στη Μακαρίου, από τις 20:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα.

Το πρόγραμμα κάθε βραδιάς θα είναι διαφορετικό και θα περιλαμβάνει μουσική από DJs, νεανικά  συγκροτήματα από μέταλ μέχρι τζαζ και από ροκ μέχρι εναλλακτική έθνικ μουσική, ενώ τις εκδηλώσεις θα διανθίσει μία ειδική παράσταση μουσικού θεάτρου!

Συνολικά προγραμματίζονται έξι μουσικές βραδιές, 6, 13, 20 & 27 Ιουνίου και 1 & 8 Ιουλίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ λόγω και των ιδιαίτερων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν, στον χώρο προσφέρονται ποτά σε πολύ χαμηλές και προσιτές τιμές.

Η πρώτη εκδήλωση με το όνομα ELECTRO-JAMM και μουσική από 3 DJs σημείωσε μεγάλη επιτυχία ενώ για την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουνίου το Jamm-iN παρουσιάζει το Band-Jamm με τους CHIPIRON, ένα γκρουπ που συνδυάζει φλαμένκο-λάτιν-ροκ, τον Στέλιο Αντωνίου με την κιθάρα και τις λούπες του και τους The Downtown Grooves, σε μοντέρνους ροκ και ποπ ρυθμούς.

Τις εκδηλώσεις χορηγούν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει στη σελίδα του Project Nicosia στο facebook, www.facebook.com/ProjectNicosia.