Η «Σαμία» του Μενάνδρου προσφέρει στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Η «Σαμία» του Μενάνδρου προσφέρει στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Τρι, 25 Ιουν. 2013 14:00
Η θρυλική παράσταση του ΘΟΚ «Σαμία» του Μενάνδρου που κέρδισε επάξια τον τίτλο ως μια από τις δέκα καλύτερες παραγωγές στην ιστορία του Φεστιβάλ Επιδαύρου έχει πρεμιέρα την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 9μ.μ στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ’.

Η θρυλική παράσταση, που εγκαινίασε τον Οκτώβριο του 2012 το νέο Θέατρο ΘΟΚ, θα δώσει κύκλο παραστάσεων τον Ιούνιο και Ιούλιο στην Κύπρο. Επιστρέφει και πάλι με πρωταγωνιστές και πάλι, 20 χρόνια μετά, τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Κώστα Δημητρίου, Σπύρο Σταυρινίδη, Σταύρο Λούρα και με την Στέλα Φυρογένη στον ομώνυμο ρόλο.
 
Τα καθαρά έσοδα από την πρώτη παράσταση στη Λευκωσία θα διατεθούν για στήριξη του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.     

Ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί το ΘΟΚ καθώς και όλους τους συντελεστές για την κίνηση αυτή και ταυτόχρονα καλεί το κοινό όπως προσέλθει να παρακολουθήσει τη σημαντική αυτή παράσταση.

Για εισιτήρια: Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717, www.tickethour.com.cy, όλα τα καταστήματα της ACS Courier τηλ. 77777040 και από το ταμείο του Αμφιθεάτρου μακαρίου Γ’.