Ανάπλαση τμήματος περιοχής Παλιού Δημαρχείου στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας – Φάση Γ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Ανάπλαση τμήματος περιοχής Παλιού Δημαρχείου στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας – Φάση Γ
Παρ, 28 Ιουν. 2013 13:00
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι λόγω των βελτιωτικών έργων που εκτελούνται σε τμήμα της περιοχής Παλιού Δημαρχείου, Φάση Γ, με σκοπό την αναζωογόνηση της παλιάς πόλης,  οι  οδοί Επτανήσου, Αττάλειας και Σούτσου αντίστοιχα θα είναι προσωρινά κλειστοί  για τη διακίνηση τροχοφόρων από την 1η Ιουλίου 2013  και για τους επόμενους πέντε  μήνες. Επιπρόσθετα κατά την ίδια περίοδο επί της Οδού Αποστόλου Βαρνάβα θα γίνονται εργασίες ανακαίνισης όψεων χωρίς την αποκοπή της οδικής κυκλοφορίας και θα παραμένει ανοικτός για τις ανάγκες των χρηστών.

Κατά την περίοδο αυτή οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν την πορεία που προτείνεται από τα επιτόπου σήματα.
Πιο συγκεκριμένα, για την περίοδο από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβριο:
Α. Για την διακίνηση από την πλατεία Τυλληρίας προς την Πλατεία Δημαρχείας  θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Πειραιώς – οδός Ισαακίου Κομνηνού – οδός παλιάς Ηλεκτρικής – οδός Επτανήσου – Πλατείας Δημαρχείας – Διογένους – Ισαακείου Κομνηνού.

Β. Για τη  διακίνηση από την Πύλη  Αμμοχώστου προς την οδό Τρικούπη θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: Οδός Αθηνάς - οδός Νικηφόρου Φωκά - οδός Αδαμάντιου Κοραή - οδός Ζήνων Κιτιέως- οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Τηλλυρίας.

Γ. Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την Πύλη  Αμμοχώστου θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: Οδός Τηλλυρίας -οδός Πειραιώς-  οδός Ισαακίου Κομνηνού - οδός Παλιάς Ηλεκτρικής –οδός Επτανήσου-οδός Τεμπών – οδός Μάνης- οδός Τρίτωνος- οδός Τεθλασμένης - οδός Πενταδακτύλου - οδός Ερμού – οδός Έκτορος.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και τον Κρατικό Προϋπολογισμό για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013 με στόχο την αναζωογόνηση υποβαθμισμένων αστικών περιοχών στο Δήμο Λευκωσίας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα :Κώστας Μαυροκορδάτος 22797539, Μαρίλια Χριστοδούλου 22797536