«Ανοικτό Σχολείο» - Ειδικό Σχολείο από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο και το Υπ. Παιδείας & Πολιτισμο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / «Ανοικτό Σχολείο» - Ειδικό Σχολείο από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο και το Υπ. Παιδείας & Πολιτισμο
Δευ, 08 Ιουλ. 2013 14:00
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στα πλαίσια του προγράμματος «Ανοικτό Σχολείο», λειτουργούν για 3η συνεχόμενη χρονιά το Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας για άτομα με ειδικές ανάγκες κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου 2013 και θα  διαρκέσει για 5 εβδομάδες. Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργική απασχόληση των συμμετεχόντων μέσα από διάφορες δραστηριότητες που αναπτύσσονται σε ασφαλές περιβάλλον. Από τις 07:30 μέχρι τις 13:05, Δευτέρα με Παρασκευή, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως τέχνη, θέατρο, δημιουργικό χορό, ελεύθερες δραστηριότητες και εκδρομές. Επίσης οι συμμετέχοντες μεταφέρονται με λεωφορεία από και προς το σχολείο καθώς επίσης προσφέρεται πρόγευμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
 
Η ζωντάνια, η ενέργεια και η χαρά των συμμετεχόντων είναι εμφανείς στα πρόσωπά τους, ανταμείβοντας με αυτό τον τρόπο όλους όσους ενέργησαν και εργάστηκαν για το σχεδιασμό και τη λειτουργία του συγκεκριμένου προγράμματος.