Ευγενική Χορηγία από την εταιρεία EXXON MOBIL- ESSO στο Δήμο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Ευγενική Χορηγία από την εταιρεία EXXON MOBIL- ESSO στο Δήμο Λευκωσίας
Παρ, 02 Αυγ. 2013 14:20
Ο διευθύνων σύμβουλος της EXXON MOBIL Κύπρου, κύριος Βαρνάβας Θεοδοσίου, παρέδωσε στον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη δωροκουπόνια για καύσιμα αξίας 20.000 ευρώ, την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013 στο Δημαρχείο Λευκωσίας. Το ποσό προσφέρθηκε στο πλαίσιο του νέου προγράμματος κοινωνικής προσφοράς «Εφόδια στην Ελπίδα», με το οποίο η εταιρεία ExxonMobil εμπλουτίζει τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εδώ και χρόνια σχεδιάζει και υλοποιεί, μέσω πρωτοπόρων προγραμμάτων που  αγκαλιάζουν και αγκαλιάζονται από την κοινωνία.

Το πρόγραμμα αυτό  βασίζεται στη συλλογική προσπάθεια της  EXXON MOBIL, του προσωπικού της και των πρατηριούχων της, αλλά και στην σημαντική συμβολή των πελατών που επισκέπτονται καθημερινά τα πρατήρια ESSO.
Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε τόσο τον κύριο Θεοδοσίου όσο και όλο το προσωπικό της εταιρείας για την ευγενική αυτή πράξη τους. Τα δωροκουπόνια ο Δήμος Λευκωσίας σκοπεύει να τα διαθέσει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στις οικογένειες των άπορων μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της δημαρχούμενης περιοχής, στους δικαιούχους του Παντοπωλείου «Αγκαλιάζω», καθώς και στο ίδρυμα Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας για τις ανάγκες του «Κέντρου Ηλικιωμένων» και των «Παιδικών Λεσχών».  

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας χαιρέτισε την πρωτοβουλία του Δήμου για τη διανομή των δωροκουπονιών σε μεγάλο αριθμό δυσπραγούντων συνανθρώπων μας, ενώ ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά και επαίνεσε την εταιρία για το διαχρονικό  κοινωνικό της έργο.