Ο Δήμαρχος Λευκωσίας επισκέπτεται δημοτικά σχολεία της πόλης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας επισκέπτεται δημοτικά σχολεία της πόλης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Παρ, 27 Σεπ. 2013 15:00
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης επισκέφτηκε και συνομίλησε με τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό των δημοτικών σχολείων Αγίου Κασιανού και Αγίου Αντωνίου στις 24 και 26 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Στις συναντήσεις αυτές ο Δήμαρχος κατά τις οποίες άκουσε τις εισηγήσεις των μαθητών και εξέφρασε τον θαυμασμό του προς αυτούς για το ενδιαφέρον τους για την πόλη. Ο κ. Γιωρκάτζης ανέφερε ότι η συμμετοχή τους δείχνει την ιδιαίτερη σημασία  για τη δημιουργία ενεργών πολιτών και δημοτών  με όραμα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη. Οι μαθητές εισηγήθηκαν μια πιο χαρούμενη, πράσινη και καθαρή Λευκωσία με περισσότερους χώρους πρασίνου και ποδηλατόδρομους για να τους χρησιμοποιούν στις ελεύθερες τους ώρες.

Οι επισκέψεις του Δημάρχου με  τους Δημοτικούς Συμβούλους στα δημοτικά σχολεία που έγιναν πλέον θεσμός θα συνεχιστούν σε όλα τα δημοτικά σχολεία της δημαρχούμενης Λευκωσίας.