Food – Ball Fiesta στο πλαίσιο του Pop up festival 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Food – Ball Fiesta στο πλαίσιο του Pop up festival 2013
Πεμ, 10 Οκτ. 2013 14:00
To δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιαζω» μαζί με το Δήμο Λευκωσίας διοργανώνουν το Food – ball fiesta που πραγματοποιείται μέσα στο πλαίσιο του Pop – up Festival που συνεχίζεται με επιτυχία στη Μακαρίου.

Η Λεωφόρος Μακαρίου αλλάζει πρόσωπο και γίνεται ένα ανοικτό γήπεδο. Στρώνεται με γρασίδι και σας περιμένει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου από τις 9 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ..

Η γιορτή του Food – Ball Fiesta θα περιλαμβάνει ποδοσφαιρικούς αγώνες, χορό, τραγούδι, επιδείξεις καράτε, ακροβατικά, ζωγραφική, κατασκευές με ξύλο και πολλές - πολλές άλλες δραστηριότητες. Θα στηθούν υπαίθρια καφενεδάκια για την πώληση σνακ, ποτών, καφέ και δροσερών ποτών.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας «3 εναντίον 3» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 μέχρι 12 ετών, αγόρια και κορίτσια που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Στον ποδοσφαιρικό αγώνα συμμετέχουν ομάδες με 4 παίχτες και είναι παιχνίδι χωρίς τερματοφύλακα. Η κάθε ομάδα θα λαμβάνει συμμετοχή σε αγώνα διάρκειας 10 λεπτών. Όλα τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή – μέσω του σχολείου τους – θα διαγωνιστούν μέσα στο πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», κάτω από την καθοδήγηση έμπειρων ποδοσφαιριστών και προπονητών.   Όμως και τα μεγαλύτερα παιδιά, οι γονείς και γιατί όχι οι παππούδες θα έχουν το δικό τους γήπεδο όπου μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στα πέναλτι.

Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν στο χώρο, παρουσιάσεις από σχολές χορού και νεανικά μουσικά σχήματα αλλά και σταθμοί με ζωγραφική, face painting και άλλες εκπλήξεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δημοφιλείς ποδοσφαιριστές από τις ομάδες ΑΠΟΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θα μοιράζουν αυτόγραφα.

Θα γίνουν ειδικές διευθετήσεις ώστε η λεωφόρος Μακαρίου να παραμείνει κλειστή για τα αυτοκίνητα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Έτσι τα παιδιά θα απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με ασφάλεια.

Η όλη εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με αυτό το σκεπτικό, κάθε παιδί που συμμετέχει στις ομάδες ποδοσφαίρου του σχολείου του θα καταβάλει το συμβολικό ποσό του € 1. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας και στο Ίδρυμα Αροδαφνούσα.

Την εκδήλωση χορηγούν η Cytavision, η Leroy Merlin, το Soccer Schools. Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας η CITY.

Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ.